25 oktober 2022

Fryns, Blend Perfection. Wat is jouw favoriete Fryns Blend?

Fryns Blend Perfection

Al generaties lang ontwikkelen wij heerlijk, lokale en pure producten voor jullie, gevuld met onze eigen familie verhalen. 

 Dit najaar staat daarom volledig in het teken van onze 135e verjaardag. Samen hebben we onze verjaardag al op verschillende leuke events gevierd  zoals Open Bedrijvendag, de Jeneverfeesten, de Expo ‘Fryns 5 generaties jeneverstokers’, … Maar bovenop deze feestelijke events, wilden we onze verjaardag nog extra in de kijker zetten. Zo ontstond Fryns, Blend Perfection. De perfecte samenvatting van ons 135-jarige familieverhaal én onze producten.

Het vertaalt perfect de waarden die wij als familiebedrijf vandaag brengen: passie voor kwalitatieve producten en de perfecte balans tussen onze geschiedenis, vakmanschap en innovatie. Natuurlijk willen wij ook die perfecte beleving brengen naar iedereen en dit op verschillende niveaus.

Zo we brengen we namelijk een uniek verhaal met originele producten van de hoogste kwaliteit, pure smaken voor een pure beleving en dit op zowel met jenevers als met alcoholvrije aperitieven. Wat is jouw favoriete Fryns Blend? 

Fryns Blend Perfection Premium

Fryns Premium Belgian Genever

Deze jonge graanjenever is perfect als basis voor jouw favoriete cocktails mét extra beleving. De combinatie van de 17 natuurlijk kruidendistillaten samen met de kleine hoeveelheid moutwijn zorgt voor een gebalanceerd smakenpalet. Dankzij de moutwijn gaat jouw favoriete cocktail extra diepgang en complexiteit krijgen én de kruidendistillaten gaan mooi in balans zijn met de rest van jouw cocktail. Vervang daarom de gin in jouw favoriete cocktail door deze jenever voor extra beleving. 

Deze pure kwaliteit wordt bevestigd door enkele awards die we dit jaar in Londen hebben ontvangen. Wil je meer weten hierover? Lees meer: https://www.fryns.com/story/awards-voor-fryns-uit-londen/

Fryns Blend Perfection Spice

Fryns Spice 0%

Een heerlijke passe-partout om jouw favoriete cocktail om te toveren tot een mocktail met beleving. De Fryns Spice 0.0% is een alcoholvrije aperitief op basis van verse gember, citroen, limoen en rode peper. De verse gember en rode peper zorgen voor de vervanging van de alcoholbeleving en de frisse citrussmaken geven op hun beurt de complexiteit. Dankzij ons 135-jaar oude vakmanschap in combinatie met innovatie slagen wij erin om alle pure smaken van deze verse ingrediënten op te nemen. Hierdoor moeten we geen suikers, kunstmatige aroma’s of kleurstoffen toevoegen en kan je genieten van heerlijke, pure smaken met beleving. 

Alles is mogelijk, simpele tot verfijnde mocktails. Zoek je inspiratie? Neem een kijkje: 

https://www.fryns.com/cocktails/?_sft_cocktail_type=mocktail

Fryns Blend Perfection Nature

Fryns Nature 0%

Ook Fryns Nature is enkel gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten. Het is een combinatie van selderzaad met een beetje verse gember, citroen en munt. Dit resulteert in een heerlijk uniek, kruidig smakenpalet dat ontzettend veel beleving zal geven in de afdronk. Ook hier kan je simpele, maar heerlijke mocktails mee op tafel toveren. Een unieke beleving verzekerd!

 

Wat is jouw favoriete Fryns Blend! Laat het ons weten via Instagram/ Facebook!