7 juni 2022

Awards voor Fryns uit Londen

In 2022, zijn onze Fryns producten mooi in de prijzen gevallen. Met een dubbel gouden, een gouden en twee bronzen awards hebben we een fantastisch resultaat behaald. En dit bij de twee meest gerenommeerde en kwalitatieve instellingen, de International Wine and Spirits Competition (IWSC) en de International Spirits Challenge (ISC).

Fryns Premium Belgian Genever

Met onze authentieke jonge graanjenever hebben we gouden en zelfs een dubbel gouden award in de wacht kunnen slepen!

Op de IWSC in Londen, hebben we een gouden award met maar liefst 95 punten behaald met onze Fryns Premium Belgian Genever. Een gouden medaille behalen op deze competitie, is een hele verwezenlijking. Het is namelijk zo dat uit de 4.000 deelnemers, minder dan 10% kans maakt op een gouden medaille.
We zijn zeker zo blij met de feedback van de jury. Ze beschreven onze jenever als ‘outstanding’, wat een enorm compliment is.

Fryns premium Belgian Genever Awards

Op een tweede prestigieuze competitie, de ISC, hebben we niet zomaar een gouden, maar een dubbel gouden award mogen ontvangen in de categorie ‘Genever’. In deze categorie waren we de enige winnaar van een dubbel gouden medaille. Wat een mooie bevestiging is van de kwaliteit van ons product en dat het harde werk en continue inzet op kwaliteit loont.

Dat de ISC een kwalitatieve en veeleisende instelling is, blijkt ook uit de resultaten van 2021. De categorie ‘Gin and Genever’ telden namelijk meer dan 300 deelnemers. Van deze deelnemers ontvingen maar twee winnaars een dubbel gouden medaille. Het feit dat wij ook zo een begeerde, dubbel gouden me, bevestigd het verhaal dat we willen brengen. Het verhaal dat gin en jenever nauw verwant zijn aan elkaar, maar dat jenever het authentieke product is met meer beleving en complexiteit.

Dat we als bij beide competities een uitstekend resultaat behaald hebben is voor ons de mooiste feedback en geeft ons kracht om door te zetten met ons verhaal want jenever is een uitstekende basis voor cocktails #blend perfection.

Ontdek de Fryns Premium

Fryns Nature 0.0%

Met onze Fryns Nature 0.0% hebben we in 2021 al een bronzen award behaald op de IWSC. Ook hier hebben we een hele mooie feedback van de jury mogen ontvangen: “Like walking into a spice shop: cumin, cardamom, saffron, with tamarind sourness. Great for cocktails.” Dit is wederom een mooie bevestiging van ons verhaal. We hebben namelijk een unieke alcoholvrije aperitief gecreeërd waar de kruidigheid de alcoholbeleving vervangt. De kruidigheid is uitgesproken aanwezig en maakt deze Fryns Nature 0.0% uiterst geschikt voor een mocktail met beleving. #blend perfection

Dit jaar werd dit resultaat bevestigd door een nieuwe bronzen award op de ISC.

Ontdek de Fryns Nature 0.0%