kant-en-klare cocktails

Enjoy your Lady Jane moment

Geniet van jouw Lady Jane moment! Een moment van genieten van een heerlijke kant-en-klare cocktail samen met je beste vrienden, je partner of familie. Doen wat je graag doet en genieten samen met de mensen waar je volledig jezelf bij kan zijn, dat zijn de beste momenten! Grijp elke kans die het leven brengt om 100% te genieten zoals Lady Jane dat ook zo graag doet!

Seize the day, seize your Lady Jane moment!

Ready to Drink Cocktails

Met deze kant-en-klare cocktails, breng je de cocktailbar tot bij je thuis! Zo heb je in enkele seconden een premium cocktail klaar zoals in de cocktailbar! Je moet de drank enkel uitschenken, ijs toevoegen en garneren. Zo kan je genieten van een perfect gebalanceerde cocktail is slechts enkele seconden.

What’s your flavour?

Voor elk moment en voor elke smaakvoorkeur hebben we de geschikte cocktail! drie klassiekers met de twist van Lady Jane:

  • Lazy Red Cheeks:
    Friszoete frambozen, huisgemaakt violetsiroop, citroen en premium vodka. Een heerlijk frisse en fruitige mix.
  • Cosmopolitan:
    Premium Vodka, triple sec, een infusie van citroengras en veenbes. Een klassiek recept met de twist van Lady Jane.
  • Belgian Negroni:
    Een hemelse samenstelling van onze Fryns Premium Belgian Genever, huisgemaakte bitters en zacht kruidige vermouth.

Ontdek welke cocktail bij jou past!

Meet Lady Jane

De Lady Jane’s Choice Ready to Drink cocktails, zijn vernoemd naar onze groottante, Tante Jeanne. Ze had een ontzettend inspirerend en sterke persoonlijkheid. Ben je nieuwsgierig om Lady Jane te leren kennen? Ontdek haar verhaal:

“…Gehaast deed Lady Jane de deur van het grote huis achter zich op slot. De sleutel stak ze in de brievenbus van de buren, want die zou ze nooit meer nodig hebben. Na een laatste blik op de barokke voorgevel begon ze te wandelen in de richting van het station van Hasselt. Be daring, darling, sprak ze zichzelf moed in….”

Lees nu het volledige e-book en laat je mee slepen in de leefwereld van Lady Jane.