What to expect?

  • 100% pure smaken – 0% alcohol
  • Perfect gebalanceerde mocktail
  • Geen toegevoegde suikers – laag in kcal
  • Klaar om te genieten in enkele seconden: gewoon uitschenken, ijs toevoegen en garneer.

Wil jij als eerste proeven? Stuur een mailtje naar celeste.fryns@fryns.com en geniet van leuke voordelen zoals previews, kortingen, empowering ladies night’s, …

kant-en-klare cocktails

Enjoy your Lady Jane moment

Geniet van jouw Lady Jane moment! Een moment van genieten van een heerlijke kant-en-klare mocktail samen met je beste vrienden, je partner of familie. Doen wat je graag doet en genieten samen met de mensen waar je volledig jezelf bij kan zijn, dat zijn de beste momenten! Grijp elke kans die het leven brengt om 100% te genieten zoals Lady Jane dat ook zo graag doet!

Enjoy your Lady Jane moment!

Meet Lady Jane

De Lady Jane’s Choice Ready to Drink cocktails, zijn vernoemd naar onze groottante, Tante Jeanne. Ze had een ontzettend inspirerend en sterke persoonlijkheid. Ben je nieuwsgierig om Lady Jane te leren kennen? Ontdek haar verhaal:

“…Gehaast deed Lady Jane de deur van het grote huis achter zich op slot. De sleutel stak ze in de brievenbus van de buren, want die zou ze nooit meer nodig hebben. Na een laatste blik op de barokke voorgevel begon ze te wandelen in de richting van het station van Hasselt. Be daring, darling, sprak ze zichzelf moed in….”

Lees nu het volledige e-book en laat je mee slepen in de leefwereld van Lady Jane.