Waarden, missie & visie

Waarden, missie & visie

Visie & Missie

Visie

We willen niet alleen de geschiedenis van FRYNS terugbrengen, maar vooral ook zelf weer geschiedenis maken. We willen niet zomaar een merk bouwen, maar een iconisch merk. Dit door niet de massa te volgen, maar door ons eigen ding te doen. We zijn niet alleen doeners, maar vooral durvers. We zijn vrij om te doen waar we goed in zijn.

Missie

We willen mensen inspireren om te kiezen voor producten die aansluiten met hun behoeften, waarden en normen. Dit doen we door ons uniek verhaal te vertellen. Wij brengen een verhaal van een rijke geschiedenis, een familie en vakmanschap. Dankzij ons vakmanschap met een innovatieve twist kunnen wij een assortiment van premium alcoholische en alcoholvrije dranken en een unieke ervaring aanbieden. Op deze manier willen we FRYNS en jenever weer relevant maken.

 

 

Waarden

Drivin by family spirit
Passie en kwaliteit zijn één van de belangrijkste drijfveren voor ons als familie FRYNS en als FRYNS-team.
FRYNS Distillery is een familiebedrijf dat sinds 1887 PREMIUM gedistilleerde dranken produceert. Vandaag de dag gaan streven we nog steeds naar perfectie en dit natuurlijk met respect voor het verleden.

Vakmanschap & innovatie
De combinatie van vakmanschap aanwezig door een lange geschiedenis en innovatie staat centraal bij de creatie van alcoholische en alcoholvrije dranken.
In de stokerij gebeurt alles volgens oude principes en technieken. Dankzij onze meesterstoker is ook deze heritage niet verloren gegaan. Hij beheerst de oude recepturen als de beste, want wist je dat onze meesterstoker de laatste stoker was voordat FRYNS werd overgenomen door Bruggeman?

De technieken worden niet alleen gebruikt voor authentieke producten, maar ook voor nieuwe innovaties te ontwikkelen en te produceren, zoals alcoholvrije producten. Dit is natuurlijk geen alcoholdistillatie, maar een stoomdistillatie. Dit zorgt ervoor dat er geen smaken verloren gaan. Dus voor een goed alcoholvrije aperitief moet je ook zijn bij een stokerij.

100% natuurlijk – 100% smaak
Vandaag is het essentieel om een natuurlijk product op de markt te brengen en mensen te laten genieten van de pure smaken.
Artificiële smaakstoffen of aroma's zijn daarom verbannen uit onze stokerij. Synthetische kleurstoffen zijn evenmin welkom. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers, maar geeft honing van de lokale imker en de natuurlijke suikers afkomstig van het vers fruit de nodige zoetheid.

Lokaal en duurzaam
Bewust ondernemen zit mee in het FRYNS-DNA. Alle grondstoffen komen rechtstreeks van de nabijgelegen graanvelden en fruitgaarden aan de stokerij. Deze worden onmiddellijk met zorg verwerkt in onze alcoholische en alcoholvrije dranken. Zo gaat de kwaliteit van de natuurlijke grondstoffen niet verloren.