16 mei 2022

Tournée Minérale 2022

De zesde editie van Tournée Minérale is van start gegaan! Hierbij kan je jezelf uitdagen om een maand geen alcohol te drinken. Dit initiatief willen wij zeker in de kijker zetten.

Wij staan namelijk voor minder, maar beter drinken. En af en toe een detoxmaand inlassen past zeker in een gezonde levensstijl! Doe jij mee?

Fryns Distillery’s visie

Steeds meer en meer worden we bewust gemaakt van de gezondheidsvoordelen door het minderen van alcoholgebruik. Daarom kiezen ook steeds meer mensen vaker voor een alcoholvrije variant van hun favoriete alcoholische drankje.

Bij Fryns Distillery willen we iedereen een unieke beleving bezorgen bij gezellige momenten met familie en vrienden. Door onze expertise zijn we er niet alleen in geslaagd om zowel heerlijke alcoholische dranken te creëren, maar ook non-alcoholische dranken. Wij vinden namelijk dat ook mensen die geen alcoholhoudende dranken kunnen of mogen drinken, ook recht hebben op een heerlijk belevingsmoment. Dus niet alleen tijdens Tournée Minérale moedigen we aan om af en toe voor een alcoholvrij alternatief te kiezen, deze heerlijke alternatieven passen bij elk moment!

Wie gaat de uitdaging aan? Wij geven alvast wat inspiratie voor deze maand zodat jij dit zonder veel moeite kan volhouden!

Fryns 0.0%

Zowel onze Fryns Spice 0.0% en de Fryns Nature 0.0% zijn twee alcoholvrije aperitieven die je kan gebruiken als basis voor mocktails. Beide zijn gemaakt op basis van uitsluitend verse en natuurlijke ingrediënten wat voor 100% pure smaken zorgt.

Fryns Spice 0.0%

De Fryns Spice 0.0% is een stoomdistillaat op basis van verse gember, rode peper, limoen en citroen.

De gember zal niet overheersen waardoor deze Fryns Spice 0.0% de ideale basis is voor een alcoholvrije versie van jouw favoriete cocktail. Je hoeft de alcoholbeleving van je geliefde cocktail dus niet meer te missen dankzij de pikante toets van de verse gember en rode peper.

Fryns Nature 0.0%

De Fryns Nature 0.0% is een stoomdistillaat op basis van selderzaad, gember, citroen en munt. Deze unieke combinatie zorgt voor een geweldige beleving. In de neus ervaar je de frisse munt in combinatie met het kruidige selderzaad. Vooraan in de mond proef je de exotische smaken van gember en citroen met tot slot een lange afdronk van selderzaad. In tegenstelling tot de Fryns Spice 0.0% zal deze alcoholvrije aperitief meer overheersen in de mix wat zeer uniek is voor een 0.0% spirit.

Kijk je ernaar uit om deze alcoholvrije aperitieven te proberen? Wij geven hieronder alvast wat inspiratie volgens jouw smakenpalet.

Wat is jouw smakenpalet?

Zoet maar spicy

Fris & zuur

Kruidig & fris

Kruidig & complex