16 mei 2022

Lazy Red Cheeks of Crazy Red Cheeks, de ideale cocktail voor Valentijn

Drink jij cava of champagne als aperitief bij Valentijn? Of ben je toch meer op zoek naar iets anders? Dan is de cocktail Lazy Red Cheeks een heerlijk alternatief! Waarom? Lees verder!

Lazy Red Cheeks

Lazy Red Cheeks is een heerlijk frisse en fruitige cocktail, de ideale balans tussen zoet en zuur. Deze cocktail is een mix van verse frambozen, violet en limoen met wodka als alcoholisch component. Wist je trouwens dat Lazy Red Cheeks een recent uitgevonden cocktail is? Deze originele cocktail is enkele jaren geleden voor het eerst gemaakt door Manuel Wouters in de SIPS in Antwerpen. Tom Barman (de leadzanger van dEUS) vroeg achter een frisse, zoete cocktail. En op deze vraag creëerde Manuel Wouters deze cocktail. Wanneer Tom een slok nam begon hij spontaan te blozen, en zo ontstond de naam “Lazy Red Cheeks”. Deze cocktail is ondertussen wereldbekend in België en klaar om de wereld te veroveren.

Kant-en-klare cocktails
Lady Jane Ready to Drink - Lazy Red Cheeks

Lazy Red Cheeks als valentijnsdrankje

De violet in deze cocktail doet je meteen denken aan de bekende Gentse cuberdons of ook wel ‘neuzekes’ genoemd.

Dit in combinatie met de verse frambozen maakt deze cocktail net zo lekker als een snoepje. Perfect dus voor een heerlijk zoete valentijnsdate met je partner, met familie of met je vrienden! Kortom, iedereen met wie jij het liefst deze dag vol liefde doorbrengt!

Een Lazy Red Cheeks voor het gepaste moment

Ben je overtuigd van dit originele valentijnsdrankje en ben jij een echte homebartender? Dan geven we hier jouw een recept om zelf mee aan de slag te gaan:

Voor één cocktail:
4.5 cl wodka
1 cl violetsiroop
1 cl suikerwater
4 cl limoensap
6 verse frambozen
1tl rietsuiker
1 limoenpartje
tumbler glas

Bereiding: https://njam.tv/recepten/lazy-red-cheeks

Ben jij een cocktail fan? Maar heb je geen tijd of zin om zelf je cocktails te mixen? Dan hebben wij een geweldig alternatief!

Ontdek nu de Lady Jane’s Choice – Lazy Red Cheeks. Dit is een premium ready-to-drink Lazy Red Cheeks met een twist van Lady Jane. Hiermee tover je in enkele seconden een cocktail op tafel zoals je deze zou krijgen in de cocktailbar. Je moet gewoon de Lady Jane – Lazy Red Cheeks uitschenken, ijs toevoegen en garneren met een framboosje en een takje munt. It’s simple as that!

Hoe vier jij Valentijn? Misschien met een heerlijk ontbijt? We snappen dat een cocktail bij het ontbijt wat vroeg is, daarom geven we je graag inspiratie voor een alcoholvrije versie!

Je kan een heerlijke alcoholvrije Lazy Red Cheeks maken met onze Fryns Spice 0.0%. Dankzij de verse gember en rode peper in onze Fryns Spice 0.0%, merk je zelfs niet dat je een alcoholvrije cocktail aan het drinken bent. De aangename pikante toets vervangt de alcoholbeleving. En net daarom hebben wij deze alcoholvrije Lazy Red Cheeks benoemd tot Crazy Red Cheeks. Perfect dus voor een valentijnsontbijt of valentijnsbrunch, maar zeker ook heerlijk als alcoholvrije aperitief van jouw valentijnsmenu!

Zoek je nog een origineel valentijnscadeau voor jouw geliefde/vriend/vriendin waar jezelf ook stiekem van kan genieten? Dan is onze Lazy Sweet Cheeks box een leuk idee! Dit bevat namelijk een flesje Lady Jane – Lazy Red Cheeks, twee glazen, cuberdons en een reep valentijnschocolade om samen te genieten. Enjoy!