6 februari 2024

Fryns, Family & Friends: Tournée Minérale

Deze keer brengen we een kleine variatie op onze klassieke Fryns, Family & Friends maand thema. Februari staat namelijk voor velen gelijk aan een deelname aan Tournée Minérale. Daarom dat wij deze maand jullie niet één, maar verschillende mocktails brengen ter inspiratie zodat jij de alcohol niet mist en enkel de positieve dingen mag ervaren van het aperitieven.

Als familiebedrijf hebben wij de missie om iedereen van het gezelschap te voorzien van een uniek, lekker en belevingsvol drankje om zo gezellige momenten nog waardevoller te maken. We willen dan ook een unieke beleving creëren voor de niet-alcoholdrinkers zoals de bob aan tafel, de zwangere dame, maar ook voor de mensen die bewust kiezen om geen alcohol te drinken zoals de deelnemers van Tournée Minérale bijvoorbeeld.

Hoe slagen wij erin met Fryns om voor de alcoholvrij drinkers een evenwaardige beleving aan tafel te brengen met onze alcoholvrije mocktails?

Fryns collins mocktail
Fryns collins mocktail

1. (Smaak)beleving

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen exacte kopie te maken op bestaande alcoholische dranken, maar net op zoek te gaan naar unieke smakencombinaties die de beleving van alcohol na bootsen. Het gaat namelijk om veel meer dan smaken kopiëren, maar vooral om het creëren van afdronk en complexiteit in alcoholvrije alternatieven.

  • Fryns Spice 0%
    Een alcoholvrije spirit op basis van verse gember, citroen, limoen en rode peper. Een heerlijk lange afdronk met complexiteit!
    Ter vervanging van een gin of vodka. Makkelijk met een mixer zoals tonic of heerlijk in een mocktail!
  • Fryns Nature 0%
    Een alcoholvrije spirit op basis van selderzaad, gember, citroen en munt. Een kruidige, uniek beleving verzekerd!
    Ter vervanging van een gin of vodka. Makkelijk met een mixer zoals tonic of heerlijk in een mocktail!

2. Veelzijdigheid

Onze alcoholvrije spirits zijn ontzettend veelzijdig! Ze zijn namelijk een perfecte vervanger van gin of vodka. Zo kan je heel simpele mocktails gaan maken door een tonic, gemberbier of andere mixer te gebruiken. Anderzijds kan je bestaande gin – of vodka – based cocktails omtoveren naar een mocktailversie. Zo kan je op een makkelijke manier ongelofelijk veel verschillende, lekkere mocktails maken.

Je kan jouw mocktails volledig aanpassen naar jouw smaakvoorkeuren. Zoete, kruidige, bittere, mocktails zijn allemaal makkelijk te bereiden met onze alcoholvrije spirits!

4. Creativiteit

Doordat onze spirits vooral in de afdronk aanwezig zullen zijn, kan je ongelofelijk creatief te werk gaan en zoeken naar verschillende smakencombinaties waarbij onze spirits telkens opnieuw voor een heerlijke beleving zullen zorgen!

Fryns Spice Clover Club
Fryns Spice Clover Club

4. Gezondheid en welzijn

Er zijn diverse redenen waardoor mensen voor een alcoholvrije cocktail zullen kiezen. Vaak is dit omdat ze nog met de auto moeten rijden, maar ook meer en meer vanuit gezondheidsredenen en bewustzijn. Daarom is het ook belangrijk dat jouw mocktail plots geen suikerdrank wordt. Omwille van deze rede, zijn onze alcoholvrije spirits dan ook volledig suikervrij en calorie-arm. Onze Fryns Spice 0% telt bijvoorbeeld maar 0.9kcal per 100ml.

5.

Mensen die geen alcohol drinken, moeten kunnen meegenieten van het gezellige moment! Wanneer je met vrienden of familie afspreekt wil je 100% van dat moment kunnen genieten en ontkoppelen tussen alle drukte door. Een feestelijk glaasje kan hierbij helpen en dit kan zeker ook alcoholvrij waarbij we op dezelfde manier sippen en genieten van een belevingsvol drankje zoals de cocktail/alcohol drinker.

 

6. Verfrissend

Mocktails zijn geschikt voor elk moment van de dag! Brunch, op een warme zomerse dag of zelf na het sporten met vrienden kunnen deze heel verfrissend zijn.

7. Recepten

Doe jij mee aan Tournée Minérale en heb je zin om er zelf aan de slag te gaan en te ervaren dat mocktails een gelijkwaardige beleving brengen dan cocktails? Wij geven je al graag wat inspiratie met diverse in diverse smaakpaletten: