1 maart 2024

Fryns, Family & Friends: Snel & Eenvoudig

Fryns, Family & Friends: Snel & Eenvoudig

Welkom terug bij Fryns, Family & Friends waar we deze maand het thema “Snel & Eenvoudig” omarmen. Of je nu een feestje plant, een spontane bijeenkomst hebt of gewoon zin hebt in een snelle en handige cocktail, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Mis niets van onze maandelijkse inspiratie door ons te volgen op social media of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Fryns collins mocktail
Fryns collins mocktail

1. Snel & Eenvoudig

Deze maand draait alles om het omarmen van eenvoud en efficiëntie, of je nu de kunst van het mixen tot in de perfectie beheerst of gewoon snel en zonder gedoe wilt genieten. Blijf bij ons voor eenvoudige recepten en handige tips die je helpen snel, gemakkelijk en vol van smaak te genieten. Proost op een maand vol eenvoudige genoegens!

Ken je dat ook? Je organiseert een gezellig etentje en wilt iedereen verwennen met heerlijk eten en drinken. Maar oeps, de tijd vliegt en er blijft geen moment over voor een speciale aperitief. Voor je het weet, grijp je naar de standaard bubbels en water voor de BOB. Geen zorgen! Wij hebben dé oplossing om snel, makkelijk en origineel een verrukkelijk aperitief op tafel te toveren, zowel voor de cocktail- als de mocktaildrinker.

Gin & tonic recept

2. The perfect mixers

Gemberbier en Tonic vormen perfecte smaakversterkers, die we met plezier toevoegen aan zowel onze alcoholische als non-alcoholische dranken. Met deze mixers geef je moeiteloos een extra dimensie aan je cocktails en mocktails, waardoor ze transformeren tot ware smaakexplosies. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala van 1001 smaken. Laat dus gerust je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze verrassende combinaties.

Gemberbier en Tonic zijn mixers met een lange houdbaarheid en daarom een ideale aanvulling in je voorraadkast!

Tip van Céleste: Probeer zeker de Fever Tree pink grapefruit tonic voor een subtiele en verfrissende twist aan je drankjes!

Strawberry ice cubes IA

Geef je mocktail of cocktail een upgrade met deze simpele garnering!

Strawberry Ice Cubes

  1. Was de aardbeien grondig en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Plaats een aardbeischijfje in elk vakje van een ijsblokjeshouder.
  3. Vul de houder voorzichtig met water, zodat de aardbeischijfjes bedekt zijn.
  4. Zet de ijsblokjeshouder in de vriezer en laat het geheel volledig bevriezen.
  5. Gebruik de aardbeienijsblokjes om je drankjes op een verfrissende en smaakvolle manier te koelen!

Dit kan je eigenlijk maken met verschillende soorten fruit en verse kruiden die passen bij jouw lekkere Fryns cocktail of mocktail!

Fryns Spice 0%

Fryns Spice 0%, een onmisbare medestander in jouw mocktailavonturen. Deze kruidige alleskunner bootst een ‘alcoholbeleving’ na met diepgang en complexiteit.

Probeer Spice met tonic voor een verfijnde gin & tonic hint, met gemberbier voor een pittige Moscow Mule vibe, of met roze limonade voor een zoete, zomerse twist.

Fryns Spice 0% opent de deur naar eindeloze mogelijkheden, waardoor je de vrijheid hebt om te experimenteren en de ultieme mocktail te creëren voor elke gelegenheid.

Fryns Nature 0%

Fryns Nature 0% is perfect voor heerlijke mocktails. Geïnspireerd door de kruidige afdronk van selderzaad, voegt Nature 0% een unieke twist toe aan jouw drankje, zelfs met eenvoudige mixers.

Begin met de verfrissende “Verse Appelsap Sensatie” voor een lichte frisheid met subtiele zoetheid. Ontdek daarna het “Tonic Avontuur,” waar de droge, aardse smaken van tonic de kruidige afdronk van Nature 0% elegant naar voren brengen.

Voor een krachtige smaakbeleving, is de “Grapefruitmixer Betovering,” waar kruidige bitterheid en pittige grapefruit samenkomen, een echte topper. Laat Fryns Nature 0% jouw gids zijn naar smaakvolle mocktails, waar elke slok een ontdekking is.

Fryns Premium

Fryns Premium Belgian Genever, een tijdloze metgezel voor jouw mixologie-avonturen. Fryns Premium, met zijn elegante mout en pittige jeneverbes, nodigt je uit om de grenzen van smaak te verkennen.

Mix het met tonic voor verfijning, waar droge en bittere tonen harmoniëren met de subtiele complexiteit van de genever. Waag je aan een ontdekkingsreis met grapefruitlimonade, waar kruidige en citrussmaken samenkomen in een harmonieuze balans.

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een derde dimensie toe door te experimenteren met andere mixers, zoals een vleugje gemberbier voor een pittige kick of een subtiele bloemige siroop om de delicate nuances van de genever naar voren te brengen.

3. Fryns, Family, Friends ideaal voor pasen

Geef jouw paasbrunch een magische twist met Fryns! Laat je gasten versteld staan met moeiteloze cocktails en mocktails die perfect passen bij een gezellige en smaakvolle paasbeleving.

Of je nu een brunch hebt gepland of spontaan samenkomt, Fryns heeft alles om jou de ultieme FFF-ervaring te bezorgen. Geniet van de eenvoud en verrukkelijke smaken, terwijl je samen met Familie en Vrienden een toost uitbrengt op een vrolijke en onvergetelijke paasbrunch. Proost op Fryns en op de vreugde van samenzijn!