17 januari 2024

Fryns, Family & Friends: Moscow Mule

Januari is al volop bezig, en jullie weten wat dat betekent – een gloednieuw thema voor ons ‘Fryns, Family & Friends’-concept! Maak je klaar om het glas te heffen op een maand gevuld met de pittige vibes van de Moscow Mule.

Waarom kozen we deze bekende klassieker? Deze cocktail is namelijk snel en makkelijk te bereiden en voornamelijk het is een cocktail waar je veel kanten mee uit kan. Je kan hem daarom ook klaarmaken met al onze fryns spirits en alcoholvrije spirits. Deze cocktail is dus perfect als jij een heerlijke Fryns fles cadeau hebt gekregen tijdens de feestdagen en je nog geen inspiratie om met je cadeau aan de slag te gaan.

We hebben vier verschillende variaties op de Moscow Mule voorzien; twee mocktail versies met onze twee alcoholvrije spirits voor diegenen die de alcoholische aperitieven moe zijn na de feestdagen of al mee doen aan Dry January. Deze keer is het niet enkel een cocktail versie met onze jonge jenever de Fryns Premium Belgian Genever, maar ook onze oude jenever (Fryns Vieux Système) die gebruikt zal worden als cocktailbasis.

Fryns Spice Mule
Fryns Spice Mule

Fryns Spice Mule 0%

Onze Fryns Spice 0% is een alcoholvrije spirit op basis van verse gember, citroen, limoen en rode peper. Dit is een echte passe-partout ter vervanging van de vodka of gin in jouw favoriete cocktail, dus zeker ook bij de Moscow Mule!

Door de Fryns Spice 0% in jouw alcoholvrije Moscow Mule te gebruiken, sluit deze mocktail erg aan bij de klassieke, alcoholische versie en proef je haast het verschil niet en kan je genieten van een bewust belevingsmoment.

 

Ingrediënten:

  • 6 cl Fryns Spice 0%
  • 1 cl suikersiroop
  • 1 cl limoensap
  • 1 flesje gemberbier

Ontdek het recept hier.

Fryns Nature Mule 0%

Zoek jij meer naar een alcoholvrije versie van de Moscow Mule met een unieke beleving die zowel pittig als kruidig is? Maak hem dan met de Fryns Nature 0%! De kruidigheid van de Fryns Nature 0% blendt heerlijk samen met de pikante gember toetsen van het gemberbier. Zo ervaar je ‘best of both worlds’

Fryns Premium Mule
Fryns Premium Mule

Fryns Premium Mule

Heb je een van een Fryns Premium Belgian Genever fles onder de kerstboom gekregen en vraag je je af wat de mogelijkheden zijn met ons product? Hier is ons geheimpje: onze jenevers zijn meer dan enkel maar een borrel; het zijn veelzijdige en complexe spirits, waardoor ze de perfecte basis vormen voor een perfecte cocktail ervaring en natuurlijk ook deze Fryns Premium Mule!
Dankzij de 17 verschillende kruiden waaronder ook wat gember, en citrussmaken, vormt deze Fryns Premium Belgian Genever een geweldige basis voor een heerlijke Moscow Mule. Dankzij de kleine hoeveelheid moutwijn in deze jenever, komen de kruiden zoals jeneverbes mooi naar voren en blenden mooi met het gemberbier. Je ervaart ook een extra afdronk en beleving dankzij de combinatie van de moutwijn met het gemberbier.

Ingrediënten:

Ontdek het recept hier.

Fryns Vieux Mule
Fryns Vieux Mule

Fryns Vieux Mule

Velen zien onze oude graanjenever, de Fryns Vieux Système, als dé klassieker voor een heerlijk digestief. Maar zelfs met deze traditionele jenever kun je een verrassende en verrukkelijke twist geven aan klassieke cocktails. De moutwijn in deze gedistilleerde drank combineert prachtig met de gembersmaken van de Moscow Mule, waardoor dit drankje een unieke en heerlijke ervaring wordt.

Ervaar de buitengewone smaken die de zachte moutwijn in deze gedistilleerde drank geeft aan deze anders zo eenvoudige cocktail. Het is puur genieten, en dus perfect om te delen met je familie en vrienden!

Ingrediënten:

Ontdek het recept hier.

Kom jouw favoriete Fryns Mule proeven!

Twijfel je wat jouw favoriete versie van de Fryns Moscow Mule zal zijn? Kom dan naar één van de volgende events:

We zullen daar proevertjes serveren van de verschillende Moscow Mule versies, tot dan!