5 februari 2023

Escape room – Lady Jane’s Choice

“Be daring, darling” Deze woorden kunnen maar van één persoon komen, onze Lady Jane of tante Jeanne. Samen met onze vrienden van Hooch, brengen we Lady Jane haar verleden tot leven in een uitdagende escape room. Ben je klaar om haar geheimen in zelf te ontdekken?

Escape room Lady Jane's Choice

The escape room

“…Gehaast deed Lady Jane de deur van het grote huis achter zich op slot. De sleutel stak ze in de brievenbus van de buren, want die zou ze nooit meer nodig hebben. Na een laatste blik op de barokke voorgevel begon ze te wandelen in de richting van het station van Hasselt. Be daring, darling, sprak ze zichzelf moed in…”

Doorheen de escape room, nemen we je mee in Lady Jane’s leefwereld. Ontdek in elk van de drie kamers een deel van haar leven en persoonlijkheid. Haar hotelkamer waar ze de rest van haar leven gewoond heeft, haar favoriete bar in Saint-Tropez waar ze uren kon mijmeren en uiteraard de authentieke Fryns stokerij, het beginpunt van Lady Jane’s avontuur. Aan de hand van proevertjes, een uitdagend scenario en een geloofwaardig decor, waan je je in glamoureuze tijd van de jaren ’20.

Lady Jane's Choice escape room

Benieuwd naar Lady Jane’s verhaal en naar waar haar reis gaat? En welke rol Mr. Hooch hierin speelt? Ga mee op avontuur met Mr. Hooch en Lady Jane naar Saint-tropez! Verplaats je gedurende 120 minuten in haar leefwereld vol glamour, mysterie al sippend van heerlijke cocktails. Boek dus snel je ticket naar Sint-Truiden! Of beter gezegd, Saint-Tropez!

De escape room is alvast getest en goedgekeurd door ervaren Escape roomers en grote fans van de code van Coppens! Lees er meer over in Het Belang van Limburg: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20230125_95495540

Pratisch

De Lady Jane’s Choice escape room kan gespeeld worden van 4-12 personen. Verschillende formules zijn mogelijk. De prijs start vanaf 30 euro pp tot 55 euro pp.

Er is ook een aanvullend spel op deze escape room ‘The Hooch Murder Mysteries’ voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van het verhaal van Lady Jane en Mr. Hooch.

Voor alle praktische info en vragen kan u terecht op: https://www.hooch.be/escape-room.html