2 augustus 2022

Fryns, de perfecte aperitief op jouw BBQ!

Ben je na de vele BBQ’s de sangria’s en de Spitz’en beu gedronken? Dan hebben wij enkele simpele, populaire cocktails en mocktails voor jou op basis van onze Fryns producten voor extra beleving. Met deze heerlijke cocktails en mocktails zal je zeker de ster van de avond zijn zonder veel extra werk!

Fryns, blend perfection.

Eén recept voor jouw gasten, zowel voor cocktails als mocktails. Dat klinkt toch geweldig? Wij bij Fryns vinden alvast van wel. Daarom dat wij zowel een geweldige cocktail- als mocktailbasis hebben ontwikkeld waardoor iedereen aan tafel een heerlijke beleving heeft. Als familiebedrijf hechten we namelijk veel waarde aan gezellige momenten met vrienden en familie waarbij iedereen moet kunnen genieten.

Wij geven jullie graag wat inspiratie voor een perfecte aperitief voor een perfecte avond.

fryns basil smash
Fryns, blend perfection

Fryns Basil Smash: Fryns Premium Belgian Genever & Fryns Nature 0%

De Basil Smash is een heerlijk frisse, licht kruidige cocktail dankzij de verse basilicum. Het kruidige karakter van de Fryns Premium Belgian Genever en de Fryns Nature 0% past uitstekend bij de basilicum. Het is een simpele en toch heel verfijnde cocktail waar je je gasten ongetwijfeld mee verrast!

Klik hieronder voor de recepten:

Fryns Basil Smash Cocktail

Fryns Basil Smash Mocktail

Fryns Mule
Fryns Mule

Fryns Mule: Fryns Premium Belgian Genever & Fryns Spice 0%

De Moscow Mule is voor velen een geliefde klassieker. De Fryns Premium Belgian Genever geeft wat extra complexiteit en karakter in tegenstelling tot de klassieke Moscow Mule. De verse gember en de peper in de Fryns Spice 0% zorgen ervoor dat je de alcoholbeleving niet mist in deze mix.

Klik hieronder voor de recepten:

Fryns Mule Cocktail

Fryns Mule Mocktail

Lady Red Cheeks mocktail
Fryns Lazy Red Cheeks mocktail

Fryns Lazy Red Cheeks: Fryns Red & Fryns Spice 0%

Een cocktail voor de echte zoetekauwen. Door het rood fruit en het klein beetje moutwijn in de Fryns Red krijgt deze Belgische cocktail extra beleving en karakter. In de Lazy Red Cheeks mocktail wordt de alcoholbeleving vervangen door de Fryns Spice 0%. De verse gember en rode peper zorgen voor een heerlijke beleving in de afdronk net zoals de alcoholische versie. Dus je ervaart hierbij 100% beleving, maar met 0% alcohol.

Klik hieronder voor de recepten:

Fryns Lazy Red Cheeks Cocktail

Fryns Lazy Red Cheeks Mocktail

Waarom is Fryns zowel een goede basis voor cocktails als mocktail?

Fryns Premium Belgian Genever

De Fryns Premium Belgian Genever is een jonge graanjenever die nauw verwant is met gin. Het is daarom een uitstekende basis voor cocktails met extra beleving. De 17 verschillende kruidendistillaten zorgen voor een mooi smakenpalet dat wordt ondersteund door de kleine hoeveelheid moutwijn. Dit resulteert in een rijke, complexe drank.
Door de Fryns Premium Belgian Genever te gebruiken gaat je cocktail dus veel meer karakter en complexiteit krijgen. Een heerlijke cocktail met extra beleving verzekerd.

 

Fryns Spice 0%

De Fryns Spice 0% hebben we gecreëerd zodat je jouw favoriete cocktail alcoholvrij kan maken. Je vervangt gewoon de alcoholcomponent zoals gin, jenever, vodka van het cocktailrecept door de Fryns Spice 0%. Dankzij de verse gember en de rode peper in de Fryns Spice 0%, ga je een ‘alcoholbeleving’ ervaren maar dan natuurlijk zonder alcohol. De gembersmaak zal niet overheersen, maar is subtiel aanwezig zodat je je jouw favoriet mocktail nog mooi proeft.

Fryns Nature 0%

De Fryns Nature 0% is een unieke en krachtige alcoholvrij aperitief. Dit is een alcoholvrij aperitief op basis van selderzaad, citroen, gember en munt. Een mooie combinatie van kruidige en frisse smaken. Dankzij de kruidigheid van het selderzaad ga je de alcohol niet missen. Het is dus een uitstekende basis voor cocktails met beleving.

Bij Fryns kunnen we dus zowel beleving garanderen voor cocktails en mocktails. Fryns, een perfecte blend. Perfect om te mixen, perfect om te drinken met vrienden. Fryns, blend perfection.