Spice

SPICE 0.0%

Ontdek deze alcoholvrije aperitief op basis van verse gember, citroen en rode peper. 0.0% alcohol - 100% pure smaak. Ideaal als basis voor een alcoholvrije cocktail of mocktail.

Koop dit product
alcoholvrije aperitief op basis van FRYNS spice 0.0%

Proefnotities 0.0%

Een alcoholvrij aperitief hoeft niet saai te zijn! Dit waterdistillaat op basis van verse gember, citroen en rode peper bezorgt je een echte smaaksensatie. Met gember als basisingrediënt ervaar je een pittig en prikkelend gevoel en dit zonder alcohol. Daarom is deze FRYNS Spice 0.0% perfect als basis voor een pittige alcoholvrije cocktail of mocktail.

verse gember

Origine

Ook voor een lekkere alcoholvrij aperitief moet je bij een distilleerderij zijn. Naast onze vele authentieke producten, zetten we ook sterk in op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe creaties. Hierbij maken we gebruik van stoomdistillatie in de plaats van de klassieke alcoholdistillatie. Hierdoor blijven de pure smaken van onze natuurlijke producten bewaard.

Eigenschappen

We werken enkel met 100% natuurlijke producten bij het maken van onze FRYNS Spice 0.0%. We voegen ook geen geraffineerde suikers of synthetische kleur- en smaakstoffen toe. Daarom is deze alcoholvrije drank uitermate geschikt voor mensen die bewust willen genieten. Bovendien is deze drank ook uitermate geschikt voor diabetici.
Deze alcoholvrije aperitief bevat bovendien slechts 18kcal/100ml. Bovenop deze voordelen staat gember ook bekend om zijn ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Omdat we met verse gember werken en geen emulgatoren, kunstmatige conserveringsmiddelen of smaakstoffen toevoegen, zal er zich wat bezinksel in de fles vormen. Gewoon even opschudden en je kan genieten van jouw lekker alcoholvrije aperitief!
Na opening is deze lekkere alcoholvrije aperitief is 2 à 3 weken houdbaar in de koelkast.