FRYNS Premium

PREMIUM

FRYNS, The Original Gin-Ever. Dit is het resultaat van 135 jaar vakmanschap en passie. Proef deze kruidige jenever als basis voor jouw favoriete cocktail.

Koop dit product
premium 50 cl
FRYNS the original gin-ever

FRYNS, The Original Gin-Ever

Jenever is de moeder aller gins. Het verhaal van gin begint met oorlog. Britse soldaten namen onze jenever mee naar Groot-Brittanië en probeerden deze te kopiëren. Maar ze vergaten een belangrijk ingrediënt, namelijk moutwijn. Bovendien werd onze jenever herleidt tot ‘ginever’ door een verkeerde uitspraak. Dus waarom gin drinken als je de echte en authentieke Gin-Ever kan drinken, onze FRYNS The Orignal Gin-Ever.

fryns premium belgian genever

Proefnotities

Ervaar de sensatie van elegante mout in de neus, gevolgd door de pittige smaak van jeneverbes en een geheime familiemix van kruiden en specerijen. Een frisse en fruitige blend die eindigt met de smaak van exotisch fruit. Dit smaakpalet maakt onze Fryns Premium Belgian Genever de perfect basis voor jouw favoriete cocktail.

17 verschillende kruiden en specerijen

Origine

De Premium Belgian Genever is het resultaat van meer dan 130 jaar vakmanschap, passie en de beste Hasseltse moutwijn. Als één van de weinigen stoken wij onze moutwijn in huis met veel zorg voor onze producten.
De kleine hoeveelheid moutwijn in deze jonge jenever zorgt voor een mooie complexiteit. Bovendien is dit een echte smaakdrager waardoor de 17 verschillende kruiden- en specerijendistillaten volledig tot hun recht komen.