Nature

NATURE 0.0%

Ontdek het mooie smaakpalet van selderzaad, gember, citroen en munt. 0.0% Alcohol - 100% Pure Smaak. De ideale basis voor een alcoholvrije aperitief.

Koop dit product

Proefnotities

Proef deze alcoholvrije aperitief of cocktail op basis van FRYNS Nature 0.0%

Niets smaakt zo natuurlijk als ons alcoholvrij aperitief FRYNS Nature 0.0%! Ondanks de 0.0% alcohol, geeft deze je een 100% unieke sensatie van een mooie opeenvolging van smaken. De neus wordt gedomineerd door frisse muntimpressies in combinatie met selder. In de mond komen eerst de subtiele zuren van citroen en de pittigheid van gember tot hun recht om te eindigen met een lange finale van kruidig selderzaad. Deze mooie opeenvolging van smaken geeft je een heerlijke smaakbeleving zonder alcohol.

Origine

Alcoholvrije aperitief of cocktail op basis van FRYNS Nature 0.0%

Ook voor een lekker alcoholvrije aperitief moet je bij een distilleerderij zijn. Naast onze vele authentieke producten, zetten we ook sterk in op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe creaties. Hierbij maken we gebruik van stoomdistillatie in de plaats van de klassieke alcoholdistillatie. Hierdoor blijven de pure smaken van onze natuurlijke producten bewaard.

Eigenschappen

Dit alcoholvrij aperitief is ideaal voor bewuste levensgenieters, maar ook voor diabetici en zelfs voor veganisten! Want we werken enkel met 100% natuurlijke producten, dus geen geraffineerde suikers, synthetische kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Bovendien is selder een groenten met veel gezondheidsvoordelen en bevat deze alcoholvrije drank drank slechts 35 kcal/100ml.
Na opening is dit alcoholvrij aperitief is 2 à 3 weken houdbaar in de koelkast.